Asianajajat | Yhteystiedot 

Toimintamme

Asiakkaamme saavat meiltä aina luotettavaa, mutkatonta ja tehokasta palvelua. Ratkaisemme asiakkaidemme monimutkaisetkin ongelmat joutuisasti ensiluokkaisella palvelulla sekä ratkaisukeskeisesti. Lähestymme jokaista toimeksiantoa kokonaisvaltaisesti, ottaen huomioon kaikki asiakkaan tarpeisiin liittyvät olennaiset näkökohdat. Hyödyntämällä asianajajiemme yhdistettyä asiantuntemusta tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat sekä heidän nykyisiin että tuleviin tarpeisiin ratkaisemalla olemassa olevat ongelmat ja lieventämällä tulevien huolten mahdollisuuksia.

Liikejuridiikka ja ulkoistettu lakiosasto

Liikejuridiikan osaamista jokaisen yrityksen tarpeisiin.
Lue lisää

Oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt

Strateginen neuvonta ja oikeudellinen edustus riitatilanteissa.
Lue lisää

Rikos- ja viranomaistutkinnat

Määrätietoinen avustaminen rikos- ja viranomaistutkinnoissa.
Lue lisää

Vero-oikeus ja verotarkastukset

Verotukseen liittyvää neuvontaa hyvällä harkinnalla.
Lue lisää

WLH Private Wealth

Oikeudellista neuvontaa perhe- ja henkilövarallisuuteen-
Lue lisää

Asianajajat

Toimistollamme on laaja kokemus useilta oikeudenaloilta. WLH:n asianajajat ovat erikoistuneet erityisesti monimutkaisiin riita-asioihin, rikosoikeudellisiin toimeksiantoihin, yleiseen liikejuridiikkaan, vero-oikeuteen sekä perhe- ja varallisuusoikeuteen.
Lue lisää

Niki J. Welling

Asianajaja | Varatuomari
Toimitusjohtaja
Osakas

Lue lisää

Asianajaja | Varatuomari | Toimitusjohtaja | Osakas

Lue lisää

Anton Lagerstedt

Asianajaja
Osakas

Lue lisää

Asianajaja | Osakas

Lue lisää

Caius Honkanen

Asianajaja | Varatuomari
Osakas

Lue lisää

Asianajaja | Varatuomari | Osakas

Lue lisää

Miisa Koivukangas

Associate

Lue lisää

Welling Lagerstedt & Honkanen

Asiakkaamme saavat meiltä aina luotettavaa, mutkatonta ja tehokasta palvelua. Ratkaisemme asiakkaidemme monimutkaisetkin ongelmat joutuisasti ensiluokkaisella palvelulla sekä ratkaisukeskeisesti. Toimimme kustannustehokkaasti ja avoimesti sekä selkokielellä. Olemme keskittyneet tarjoamaan oikeudellisia palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille sekä henkilöasiakkaille, mutta palvelemme myös suuria yrityksiä ydinosaamisalueillamme.

Strateginen neuvonanto
Korkea laatu
Tehokkaasti

Uskomme tehokkuuteen ja tuloksiin. Asiakkaamme tarvitsevat käyttökelpoisia ratkaisuja eivätkä selostuksia ongelmista. Oikein käytettynä laki on työkalu, joka mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen. Toimistomme tehtävänä on huolehtia siitä, että asiakkaan toiminnalle oikeudellisesta ongelmasta aiheutuva häiriö on niin rajoitettu kuin mahdollista.

Asianajopalveluita luotettavasti ja laadukkaasti

WLH palvelee asiakkaitaan luotettavasti, tehokkaasti ja tuottamalla lisäarvoa selkokielisellä ja rakentavalla neuvonannolla, joka tukee asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamista tilanteesta riippumatta.

Lisäarvo voidaan saavuttaa vain laadukkaalla toteutuksella sekä hyödyntämällä samalla asiantuntemusta tehokkaan ja rakentavan ratkaisun löytämisessä. Asiakkaamme tuovat meille ongelmia, me tarjoamme heille ratkaisuja.

Yhteystiedot

Olkaa ystävällisesti yhteydessä asianajajiimme suoraan toimeksiantoihin liittyvissä asioissa. Pyrimme vastaamaan yhteydenottoonne samana päivänä. Muissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä toimiston toimitusjohtajaan.

Welling Lagerstedt & Honkanen Attorneys
Meritullinkatu 1 C, 00170 Helsinki

Niki J. Welling
Toimitusjohtaja I Osakas
p. +358 40 576 8895
niki.welling@wlh-law.fi

Anton Lagerstedt
Osakas
p. +358 40 1544550
anton.lagerstedt@wlh-law.fi

Caius Honkanen
Osakas
p. +358 40 570 0556
caius.honkanen@wlh-law.fi

Voitte myös lähettää meille s-postia osoitteeseen office@wlh-law.fi

Scroll to Top